Τρόποι Πληρωμής

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Θα μας βρείτε:

Αγίου Σύλλα 33
Νέα Πεντέλη - Αθήνα
Τ.Κ. 152 36

info@lebagbyjk.com
diaxeirosjk@gmail.com

Έχετε απορίες; Θα χαρούμε να  σας εξυπηρετήσουμε! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση για την πληρωμή του προϊόντος. Για αποστολές στην Κύπρο και στο εξωτερικό η χρέωση για την αντικαταβολή είναι 5 €.

2. Πληρωμή με κάρτα

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron ή προπληρωμένες κάρτες. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας σε συνεργασία με το αυτόματο σύστημα Online πληρωμών της Viva Wallet, το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

3. Πληρωμή με PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό αγορών σας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Τα στοιχεία του Λογαριασμού είναι: Viva Payments Αρ.Λογαριασμού : 456001857128 ΙΒΑΝ: GR5670100000000456001857128 – ΚΟΛΛΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ  Για άμεση εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης κι εμείς θα προχωρήσουμε στην αποστολή της. *Αν προκύψουν έξοδα για τη μεταφορά των χρημάτων, ο πελάτης επιβαρύνεται με αυτά, καθώς η εταιρεία θα πρέπει να εισπράξει το καθαρό ποσό της αξίας των αγορών.

5. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.  Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν υπάρχει σε stock, μπορεί να γίνει παραγγελία με κατάθεση  30% προκαταβολή και παράδοση εντός 10 ημερών κατόπιν επικοινωνίας. Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας από την ταχυμεταφορική εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία του δέματος σας, μέσω του ειδικού συνδέσμου ο οποίος θα σας σταλεί με e-mail.